Na druhý pokus se podařilo dojednat termín na ochutnávku piva nejmenšího pivovaru u nás. V pivovaru Březácký Sup se vaří pivo na 12 m2, ale i na tak malém prostoru se dá uvařit vynikající pivo. V tomto pivovaru se vaří pouze piva svrchně kvašená, z čehož byli zklamaní příznivci klasických ležáků plzeňského typu, ale většina přítomných degustátorů už za sebou s těmito pivy měla určitou zkušenost, takže je osobitá vůně, hořkost a zejména síla těchto piv nepřekvapila. Téměř každý si našel mezi ochutnávanými pivy svého favorita, ať už to byl Blonde Ale alias Blonďák, American Pale Ale, nebo Double Ipa, která byla k dispozici na čepu.
Pivovarník Rosťa Toman dovezl i velmi speciální výrobek svého pivovaru. Suptopus je devatenáctka s téměř 10% alkoholu, ve které jsou použity suroviny na výrobu belgického piva typu Trippel. Oproti belgickým pivům však byly přidány kvasnice do šampaňského. Tím vzniklo silné a bláznivé pivo, které je nezařaditelné do jakékoli pivní škatulky, ale chutná skvěle.
Pivo bylo nutné proložit něčím k zakousnutí. O to se postaraly čtyři skvělé kuchařky, které si pro nás připravily každá svou verzi „tataráku“. Po ochutnávce piva i tataráků, které se zúčastnilo 25_degustátorů, byly prodány veškeré zásoby piva, které si majitel pivovaru dovezl. Odjížděl od nás s prázdným vozem a pozdravem SUP HO TAM který měl i na poznávací značce firemního auta. Degustátoři však ještě dlouhé minuty rozebírali názory na své oblíbené vzorky a také dopíjeli Double Ipu, kterou nám pan Toman nechal na čepu.